کد خبر: 104186186
تاریخ انتشار: دوشنبه 04 ارديبهشت 1396
خانه » حواشی » ایمنا » عاقبت ازدواج پوشالی/ از تحقیقات و شناخت قبل از ازدواج غافل نشویم
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

مدتی بود که با هم در خیابان آشنا شده بودیم و یک دل نه صد دل عاشقش شده بودم.

به گزارش چی 24 به نقل از ایمنا:
 
به گزارش ایمنا، مدتي بود كه با هم در خيابان آشنا شده بوديم و يك دل نه صد دل عاشقش شده بودم.
همه فکر و ذکرم او شده بود، موضوع آشناييمان را براي خانواده ام بازگو كردم كه با مخالفت شديد آنها روبه رو شدم مادرم مي گفت: " پسرم من براي تو هزار و يك آرزو دارم، اين دختر معلوم نيست كه از چه خانواده ايي است، اين دختر وصله تن ما نيست".
ولي من پايم را در يك كفش کردم و اصرار داشتم كه فقط همين دختر و حاضر نبودم به دختر ديگري فکر کنم.
خانواده ام که مخالفت شديد مي کردند، وقتي اصرار و پافشاري مرا براي اين ازدواج ديدند، کوتاه آمدند و مجبور شدند با ازدواج من و سارا موافقت كنند.
آنقدر عاشق سارا بودم که چشم عقلم کور شده بود و هيچ چيز جز سارا را نمي ديدم و فکر مي کردم به تمام آرزوهايم رسيده ام .
چقدر دیر فهمیدم اين ها وصله تن ما نيستند
از آنجا که وضعيت ماليمان بد نبود براي نشان دادن علاقه ام به سارا، دو منزل مسکوني داشتم و آن ها را به نامش زدم؛ اوايل ازدواج همه چيز خوب پيش مي رفت، مدتي گذشت و کم کم اخلاق و رفتار سارا عوض شد و متوجه تماس هاي تلفني پنهاني و بيرون رفتن هاي بي موقع او شدم .
ته دلم مي لرزيد، حواسم را بيشتر جمع کردم تا اينکه متوجه شدم همسرم با فرد ديگري در ارتباط است و اين ارتباط از قبل وجود داشت و من متوجه آن نبودم و فهميدم سارا به خاطر وضع مالي ام به من علاقه مند شده بود .
وقتي به اين نتيجه رسيدم که اشتباه کرده ام ديگر دير شده بود، تمام کاخ آرزو هايم در يک لحظه فروريخت و با خيال خام فکر مي کردم اين همان زني است که من مي خواستم ولي حالا به حرف هاي پدر و مادر رسيدم که مي گفتند اين ها وصله تن ما نيستند، اين ها در حد ما نيستند، اين ها خانواده اصيلي نيستند.
ولي من احمق گوش هايم کر و چشم هايم کور شده بود الان هم آمده ام به خاطر خيانتي که به من کرده از او شکايت کنم .
افسوس و صد افسوس...
اميد که تنها فرزند خانواده بود، در دايره مشاوره اصرار داشت که داستان زندگي اش را براي جوانان مثل خودش تعريف کنم تا با چشم باز همسر خود را انتخاب کنند و داستان زندگي او عبرتي باشد براي کساني که اقدام به رابطه دوستي خياباني مي کنند.
 باتوجه به اينكه ازدواج از نوع خياباني بوده و اكثر ازدواج هاي خياباني به طلاق منجر مي شود اين مورد نيز استثنا نبوده و معمولا زوجيني كه ازدواج خياباني دارند فقط خوبي هاي يكديگر را مشاهده مي کنند و از نقاط ضعف هم بي خبر هستند.
نظريه کارشناس مشاوره: سست بودن بنيان اعتقادي و ديني، عدم آموزش لازم در خصوص ازدواج، بي توجهي به مسائل اخلاقي و ديني، سست بودن بنيان خانواده را از عوامل اصلي بروز اين مشکل مي داند.
از ديگر عوامل ايجاد دوستي هاي خياباني مي توان به ناتواني جامعه وخانواده در پاسخ گويي صحيح وبه موقع به نيازهاي اساسي نسل جوان، از جمله امنيت، احترام، محبت و دوست داشته شدن، فقر فرهنگي و نشناختن هويت واقعي جنس مخالف وشايد نشناختن قدر وارزش خود اشاره کرد.
راهکارهاي پيشگيري از دوستي هاي خياباني دختر و پسر
براي پيشگيري از چنين آسيب هايي بايد خانواده‌ها به‌ نقش‌ حياتي‌ خود در برابر فرزندان‌ آگاه‌ شوند تا بتوانند الگوهاي‌ صحيح‌ رفتاري‌ را به‌ فرزندان‌ ارائه‌ دهند و آنها را در برابر آسيب هاي اجتماعي واکسينه کنند.
براي نيل به اين هدف والدين‌ بايد به‌ نيازهاي‌ عاطفي‌ و روحي‌ فرزندان‌ و شيوه‌هاي‌ صحيح‌ پاسخگويي‌ به‌ اين‌ نيازها واقف‌ شوند.
در اين باره بايد با تقويت‌ ارزش‌هاي‌ اخلاقي، معنوي‌ و انساني‌ و سست‌ گردانيدن‌ معيارهاي‌ مادي‌ در نظر جوانان، تقويت‌ و توسعه‌ مراكز ورزشي‌ و تفريحي‌ و برنامه ‌ريزي‌ صحيح‌ براي‌ اوقات‌ فراغت‌ جوانان، ارائه‌ خدمات‌ رفاهي‌ و اجتماعي‌ جهت‌ برطرف ‌كردن‌ كمبودهاي‌ عاطفي‌ كودكان‌ و نوجوانان، پرورش‌ احساس‌ عزت‌ نفس‌ و اعتماد به ‌نفس‌ كودك‌ و نوجوان‌ در خانواده‌ و مدرسه، اطلاع رساني به خانواده‌ها از طريق‌ تماس‌ با كارشناسان‌ متخصص‌ در امور خانواده، استفاده‌ از فيلم‌ ها و برنامه هاي‌ تربيتي، پرهيز از سخت گيري‌ و تنبيه‌ و همچنين‌ اجتناب‌ از آسان‌ گيري‌ در تربيت‌ فرزندان، تشويق‌ فرزندان‌ به‌ رعايت‌ تعادل‌ و دوري‌ از بي‌ بندوباري، برقراري‌ احساس‌ امنيت‌ در خانواده‌ و جامعه‌ و جلوگيري‌ از بروز اضطراب‌ در نوجوانان‌ و جوانان زمينه هاي پيشگيري و مقابله با چنين مواردي را کاهش داد.
همچنين نبايد فراموش کرد که کارشناسان اجتماعي و انتظامي نيز بايد با اطلاع رساني دقيق ، خانواده ها و نوجوانان و جوانان را در جريان اخبار و اطلاعات اين گونه مسايل قرار دهند زيرا اين امر به ميزان فراواني مي تواند نقش پيشگيرانه داشته باشد.
پيش‌ از هر چيز بايد خانواده‌ها به‌ نقش‌ حياتي‌ خود در برابر فرزندان‌ آگاه‌ شوند تا بتوانند الگوهاي‌ صحيح‌ رفتاري‌ را به‌ فرزندان‌ ارائه‌ دهند و هويتي‌ سالم‌ و پويا به‌ آنان ببخشند.والدين‌ بايد به‌ نيازهاي‌ عاطفي‌ و روحي‌ فرزندان‌ و شيوه‌هاي‌ صحيح‌ پاسخ‌گويي‌ به‌ اين‌ نيازها واقف‌ شوند.
تشويق‌ فرزندان‌ به‌ رعايت‌ تعادل‌ و دوري‌ از بي‌بندوباري
 از روش‌هاي‌ تربيتي‌ مؤثر در اين‌ زمينه‌ به‌ اين‌ موارد اشاره‌ مي‌شود:
· تقويت‌ ارزش‌هاي‌ اخلاقي، معنوي‌ و انساني‌ و سست‌ گردانيدن‌ معيارهاي‌ فقط مادي‌ در نظر جوانان؛
· تقويت‌ و توسعه‌ مراکز ورزشي‌ و تفريحي‌ و برنامه ‌ريزي‌ صحيح‌ براي‌ اوقات‌ فراغت‌ جوانان؛
· ارائه‌‌ي خدمات‌ رفاهي‌ و اجتماعي‌ جهت‌ برطرف ‌کردن‌ کمبودهاي‌ عاطفي‌ کودکان‌ و نوجوانان؛
· پرورش‌ احساس‌ عزت‌ نفس‌ و اعتماد به ‌نفس‌ کودک‌ و نوجوان‌ در خانواده‌ و مدرسه؛
· بهسازي‌ وضع‌ خانواده‌ها از طريق‌ تماس‌ با کارشناسان‌ متخصص‌ در امور خانواده؛
· استفاده‌ از فيلم‌ ها و نوارهاي‌ تربيتي؛
· سالم‌ سازي‌ محيط‌ اجتماعي‌ نوجوانان‌ و از بين ‌بردن‌ تبعيض‌ ميان‌ طبقات‌ جامعه؛
· آموزش‌ مهارت‌هاي‌ حل‌ مسئله‌ به‌ نوجوانان‌ و نيز شيوه‌هاي‌ تصميم‌‌گيري؛
· آموزش‌ اصول‌ بهداشت‌ رواني‌ به‌ خانواده‌ها و فرزندان؛
· پرهيز از سخت‌گيري‌ و تنبيه‌ و همچنين‌ اجتناب‌ از آسان‌گيري‌ در تربيت‌ فرزندان؛
· تشويق‌ فرزندان‌ به‌ رعايت‌ تعادل‌ و دوري‌ از بي‌بندوباري؛
· برقراري‌ احساس‌ امنيت‌ در خانواده‌ و جامعه‌ و جلوگيري‌ از بروز اضطراب‌ در نوجوانان‌ و جوانان.
تحقيقات و شناخت قبل از ازدواج
در پايان کارشناس مشاوره پليس مرکز استان توصيه هاي پيشگيرانه زير را ارائه كرد:
. آگاهسازي و اطلاع رساني هر چه بيشتر خانواده ها در خصوص نحوه تربيت فرزندان
. آموزش در جهت برقراري روابط و نحوه همسريابي
. برگزاري كلاس هاي پيش از ازدواج بگونه علمي و مفيد در جهت آشنايي طرفين با يكديگر و تشويق و ترغيب جوانان به ايجاد ازدواج هاي سالم
. افزايش بعد معنوي و اعتقادي جوانان و تشريح آسيب هاي ناشي ازبرقراري روابط نامتعارف و نامشروع
. تحقيقات و شناخت قبل از ازدواج
. برگزاري جلسات آموزشي و استفاده از مستندات و فيلم ها در مدارس و آموزش مهارت هاي زندگي
. با توجه بر اينكه نسل امروز از آگاهي بالايي برخوردار است و تمام اين مسائل بر مي گردد به شرايط اجتماع و امكاناتي كه در اختيار آنها قرار دارد بهتر است به شيوه اي رساتر و صريح تر در خصوص بعضي موارد در برخي از سنين اطلاع رساني و آگاهسازي شود .01183/142/6

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین